maandag 13 juli 2015

Eindelijk vakantie!
Waar ga je heen? Ergens ver met het vliegtuig? Op avontuur in Europa of Nederland, of gewoon lekker relaxed in de achtertuin?
Bij ons zit kamperen in het bloed. Als kleuters lagen we, in onze bikini's achter het door onze vader zelfgemaakte windscherm op Vlieland met één van de eerste walkmans, naar Graceland te luisteren. Omstebeurt natuurlijk.
Lotte had het extra fijn, want die was jarig op vakantie. Ieder jaar versierden we de tent, kwamen er gebakjes en soms zelfs Opa en Oma op de fiets.

Over versieren gesproken, kristallen zijn perfect voor aan de tent! Of windscherm, voortent, tarp, hangmat, beachshelter of strandstoel.
Wij deden het vast voor, en testten hoe je de mallen lekker buiten op een kleedje gebruikt. Het enige dat je nodig hebt is iets stevigs zoals een snijplank om op over te trekken en te rillen. De rest van de handelingen gaat perfect in de vrije zon.


Kijk hier hoe het ook alweer moest: https://www.youtube.com/watch?v=0DD7_CmjPEo
Hier vind je de mal voor het maken van kristallen: http://www.dekrantenkapper.com/kristalmal
En als je nog papier nodig hebt, hebben we dat hier speciaal voor je neergezet: http://www.dekrantenkapper.com/webwinkel/kristalmal-154

Wat je ook kan doen is het puntje van de kristallen afknippen, er een stevige draad doorheen rijgen en een slinger maken met in ieder kristal een klein lampje (google even op mini-ledlampje). Dat wordt pas echt gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten