vrijdag 14 augustus 2015

Geel!

Als kleine zusjes keken wij met onze moeder standaard iedere zaterdagavond naar TV-woonmagazine. Waar Jan des Bouvrie korte metten maakte met het cliché jaren negentig geel.
Een zonnige zonnebloem versie van een soort pastel geel. Die blijkbaar in vele huiskamers allang passé was en in stralend wit moest veranderen. Hij had groot gelijk.

Lotte voelde het al een tijd terug (Lotte voelt altijd alles als eerste) en toen ik een paar maanden geleden langs Depot in Rotterdam liep waar de wand in de etalage-woonkamer precies in die kleur was geschilderd wisten we het zeker. Geel is terug.
Een citroen achtig zacht fluor geel met een klein, onzichtbaar, tikje groen. Heel licht maar toch fel en tja als je er dan een verf-staaltje bij gaat zoeken heet die kleur inderdaad ‘Zonnebloem’.

Zie je het nog niet voor je? Het komt hoor! Let maar op.
Volgende week zondag en maandag (23 & 24 augustus) staan wij weer op ShowUP en laten je daar even zien hoe dat moet met geel en… kerst. Alweer.

Voor de proffesionals onder jullie, registeer je hier: https://registration.n200.com/survey/2818sag7thi7l  dan zien we je heel graag daar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten