zaterdag 14 maart 2015

Pasen!

Het is Pasen! Dat fijne lange weekend waarin je naar buiten mag...


De meest avontuurlijke plannen smeden we altijd voor die paar, hopelijk zonnige, vrije dagen. Echte avonturen beginnen natuurlijk altijd met een goed ontbijt. Een paas-ontbijt.
Dit jaar decoreer je de ontbijt tafel met vrolijke zelf gevouwen doosjes. Voor iedere gast een eigen doosje, met een klein paas kadootje of, lekkere chocolade eitjes.
Onze favoriet zijn de eitjes met een suiker-velletje en chocolade vlekjes, net echt.

De papieren doosjes vouw je zelf met één van onze vouwmallen. Verkrijgbaar in onze webwinkel: http://www.dekrantenkapper.com/webwinkel/. We hebben er één voor een piramide doosje, een driehoek en een plat vierkant doosje.
De mal leg je op een mooi papiertje, vervolgens trek je de vorm over en knipt hem uit om het doosje in elkaar te vouwen. Er zitten papiertjes bij voor 2 doosjes en voor extra papier kun je natuurlijk ook bij ons terecht! Bijvoorbeeld in de kleuren mint en roze: http://www.dekrantenkapper.com/pakjepapier 

Om het af te maken hebben we een pdf-je met printable labels voor je klaar gezet. Zo geef je het kadootje een lieve boodschap mee. Download het pdf-je hier helemaal gratis en print de labels zelf uit.


Succes met vouwen! Wij denken vast aan een fijne wandeling door het bos na dat ontbijt!
Laat je even weten hoe het geworden is? Als je je foto bijvoorbeeld op instagram tagged met #paasdoosjes worden we daar super blij van!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten