dinsdag 26 november 2013

Plannen!

Is het alweer zo snel gegaan? Als Sinterklaas er is dan is het einde in zicht toch? Dus nu echt tijd voor een nieuwe planner voor het nieuwe jaar!




Wij worden er steeds beter in, het plannen van de taken. Maar man, man wat een zootje is het af en toe nog! Daar gaat verandering in komen! Wij kunnen alsvast niet wachten tot het januari is en denken oprecht alles dan georganiseerder dan ooit zal worden, iedereen nu toch echt een verjaardagkaartje zal krijgen en we nooit meer over het hoofd zien wanneer die studiedag ook alweer was.
Bekijk onze super handige maandplanner op A3 formaat hier in onze winkel: http://www.dekrantenkapper.com/maandplanner 

Ze zeggen dat plannen de key is tot spontane acties. Dat klinkt vast gek, maar als je alles plant gaat het efficient en blijft er dus tijd over voor spontane dingen. Zo hadden wij ineens zin in 'Uit de Hand' een superfijn marktje binnen in Gorinchem. Mist het niet want er worden mooie spulletjes verkocht!


Op zaterdag 30 november kan je van 9 tot 5 terecht voor alle Sint en Kerst cadeautjes (oh en, maandplanners!!) aan de zusterstraat 19 in Gorinchem. Zien we je daar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten