donderdag 15 november 2012

Sinterklaas komt eraan! Hij zit vast al bepakt en bezakt op de boot. Geen idee hoe lang het varen is eigenlijk, vanuit Spanje. In ieder geval, aanstaande zaterdag komt hij aan. In grote getale natuurlijk!
Zo zien wij het ieder jaar vanuit Heusden. Prachtig toch? De honderden kindjes in de haven, de molens, de vlaggetjes aan de brug en de mist over de Bergsche Maas perfect Hollands sentiment.















Met onze veer en het inktpotje maak je dit gekke feest tot een geweldig succes! De veer kan op een Pietje, op een pakpapiertje en samen met het inktpotje perfect onder een gedicht. Weet je het nog niet zeker maar ga je je gedicht waarschijnlijk niet met de hand schrijven, dan past onze typemachine stempel heel erg goed onderaan de brief ;)





















En als klein schoenkadootje hadden we deze autootjes bedacht. Je had ze vast al gezien op onze website. Het zijn kleine houten autootjes met in het midden aan de voorkant een stempelwieltje dat een bandenspoor achterlaat. Met dit stempeltje plan je een route of maak je een spannend avontuur op papier.






















Als je toevallig in de buurt bent op zaterdag 17 november, de Sint komt met zijn Pieten om 14.00 uur aan in de haven van Heusden. En als je er dan toch bent kijk je bij Berg en Braam vast wat er allemaal op de verlanglijst moet dit jaar ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten